Skip to Content Contact Us
שמן לבנדר פיור אויל

שמן לבנדר פיור אויל

Lavender | שמן לבנדר פיור אויל
שמן אתרי ריחני טהור אם כל השמנים
מסייע בחיטוי, מרגיע ומשרה אווירה טובה

ברישיון משרד הבריאות

10 מ“ל
42.80
תמונת מוצר לאתר שמן לבנדר
Ingredients

הוראות שימוש:

אין להשתמש בשמן טהור, יש להוסיף עד 10 טיפות ל 10 סמ"ק שמן בסיס פיור אויל ולהשתמש בתערובת על פני עור שלם בלבד.

Thermometer

איחסון:
לאחסן במקום קריר ויבש מתחת ל- 30 מעלות.

Error Symbol

אזהרה:
אין לבלוע, מיועד לשימוש חיצוני בלבד. יש להרחיק מהישג ידם של ילדים. להימנע ממגע עם העיניים ולשטוף ידיים היטב לאחר השימוש. אין להשתמש בתכשיר אם ידועה רגישות לחומר. אין להשתמש על עור מגורה או פגום. יש להשתמש בתמרוק רק למטרה שלשמה נועד ובהתאם להוראות השימוש. יש להפסיק השימוש עם הופעת סימני גירוי.

צמח הלבנדר

Img28
שם בוטני  :  Lavendula officinalis
  • לבנדר או בשמו העברי אזוביון רפואי הינו שיח ריחני ונפוץ למדי השייך למשפחת השיפתניים. מקור השם לבנדר הינו במילה הלטינית "Lavare" שפירושה: לרחוץ והוא קיבל את שמו מהתרבויות היוונית והרומאית בהן נהגו לרחוץ באמבט בפרחי לבנדר.
  • השימוש בלוונדר כצמח רפואי מוזכר גם ב"משנה" כיעיל לחיטוי הגוף.
  • צמח הלבנדר הינו שיח ירוק עד, בשיאו הוא מגיע עד כמטר וחצי. פרחיו ,הפורחים בתחילת הקיץ, יוצרים כתפרחת על גבי ענף המיתמר לגובה רב מעל קו צמיחת העלים, גוונם סגול עמוק ובעלי ריח חזק.
  • איזור גידולו הטבעי של הלבנדר הוא בהרי אירופה הים-תיכונית והוא גדל באופן אופטימאלי באדמה יבשה וסלעית בגבהים של כ 800 מטר מעל פני הים.
  • כיום זהו אחד הצמחים הנפוצים ביותר ברחבי העולם והוא עוטף בחובו 30 מינים ותתי מינים בעלי סגולות שונות וזאת מאחר ומעבר לסגולותיו הרפואיות, הינו משמש רבות בתעשיית הבשמים והקוסמטיקה.
  • חלקי הצמח בשימוש רפואי – הפרחים
  • על פי רפואת הצמחים המסורתית פעילותו של צמח הלוונדר: מסייעת בהפגת גזים, בהרגעה ושיפור מצב הרוח מרגיע, נוגד דיכאון, נוגד עווית,
  • ספרות מדעית: Martindale current edition
קרא עוד
Back top top דילוג לתוכן