Skip to Content Contact Us
שמן קוקוס ריחני צנצנת
שמן קוקוס ריחני קומפ

Coconut Oil | שמן קוקוס קוסמטי

Coconut Oil | שמן קוקוס קוסמטי
שמן טהור וריחני באיכות רוקחית
לטיפול וטיפוח שיער יבש, פגום ומפוצל ולהענקת לחות לעור.

  • שמן הקוקוס מגיע במצב מוצק ונמס בטמפרטורה של 24°-25°C.
  • השמן מכיל חומצות שומן רוויות בינונית בעלות תכונות שייתכן כי מטיבות עם הבריאות שלנו.

250 גרם
45.00 (18 ₪ ל – 100 גרם)
שמן קוקוס ריחני קומפ
Ingredients

הוראות שימוש:

  • הסרת איפור – מרחי ישירות על עור הפנים או בעזרת צמר גפן והסירי את האיפור, גם האיפור העמיד ביותר יוסר ללא כל בעיה וביעילות מירבית.
  • שיער יבש ופגום – השמן עשיר בחלבונים ושומנים שיזינו את עור הקרקפת והשיער ויפעלו לתיקון שיער פגום, יבש, מפוצל. מומלץ לעסות את עור הקרקפת והשיער כחצי שעה לפני החפיפה בין 1-2 פעמים בשבוע. או לעסות לפני השינה ולשטוף בבוקר.
  • שפתיים סדוקות – מרחו כמות קטנה על השפתיים, מומלץ לחזור על הפעולה מספר פעמים ביום, השמן יעניק לשפתיים גמישות ולחות, ניתן לשים גם כמניעה בעונות מעבר ובמזג אויר חם / קר ויבש.
  • לפני ואחרי הגילוח – ניתן למרוח לפני ואחרי למניעה של אדמומיות וגרד.
  • פילינג גוף – ניתן לערבב עם מלח גס או סוכר ולעסות את עור הגוף.
  • עור הגוף – למריחה כל יום לאחר המקלחת, מעניק לעור לחות וגמישות. מגן על העור מנזקי השמש. נספג בקלות.
  • כפות רגליים סדוקות ויבשות – מעניק לחות ורכות לעור.
  • חבורות ,פצעים וכוויות – לשים ישירות על הפצע, השמן משפר את תהליכי הריפוי הטבעיים של הגוף וכמו כן מפחית אודם ונפיחות.
  • עיניים – ניתן למרוח כל לילה לפני השינה כמות קטנה מסביב לארובות העיניים, להגמשה ומניעה של שקיות שחורות וקמטים.
Thermometer

המלצת אחסון:
יש לאחסן בטמפרטורה מתחת ל- 25°C. מומלץ לשמור במקרר

Error Symbol

אזהרה:
 נשים בהריון, נשים מניקות, אנשים הנוטלים תרופות מרשם וילדים- יש להיוועץ ברופא. להרחיק מהישג ידם של ילדים.

  • מידע על אלרגנים: מכיל אגוז קוקוס

צמח הקוקוס

צמח הקוקוס
שם מדעי: Cocos nucifera שם ידוע: דֶּקֶל הקוֹקוֹס
  • הקוקוס הוא עץ השייך למשפחת הדקליים, גובהו של העץ יכול להגיע ל־30 מטרים, עם עלים שאורכם בין 4 ל־6 מטרים. אגוז קוֹקוֹס, הוא פרי דקל, שגדל באשכולות גדולים של 15 עד 20 אגוזים.
  • מקור העץ אינו ברור. אך מאובנים של דקל שהתגלו בניו זילנד ובראג'סטאן שבהודו מעידים על קיומו של העץ כבר לפני יותר מ-15 מיליון שנה.
  • עץ הקוקוס גדל בעיקר בקרקע חולית, אבל מסוגל לגדול גם בסביבה מליחית. העץ צומח באזורים שבהם יש אור שמש רב, ונחוצה לו כמות משקעים של בין 750-2,000 מילימטרים גשם בשנה. כמו כן, תנאי גידול אופטימליים כוללים גם לחות של 70%-80%, מה שמונע את תפוצתם של דקלי קוקוס באזורים מדבריים ובאזורי הים התיכון.
שימושים
  • כל חלקי דקל הקוקוס ניתנים לשימוש. עץ קוקוס הוא עץ פורה ביותר המניב כ-75 אגוזי קוקוס בשנה. מסיבות אלה לדקל הקוקוס חשיבות כלכלית רבה במקומות בהם הוא גדל.
  • שימושי העץ כוללים בין השאר: מאכל, "מי הקוקוס" מזינים ביותר ומכילים סוכר, סיבים תזונתיים, ויטמינים, מינרלים ונוגדי חמצון, תחליף לחלב בבישול (לחלב הקוקוס כ- 17% שומן, והוא שומני יותר מחלב פרה רגיל), שמן קוקוס משמש בתעשיית המזון, יין דקלים, לבבות דקל , מסיבי דקל הקוקוס ניתן לייצר חבלים, מחצלות, מברשות ואף סירות קלועות, לבנייה (סירה), קליעת סלים וכן גגות לבקתות, חומר בערה, דיו לכתיבה, הכנת מי פה, וכן תרופה מסורתית לדיזנטריה, כלי נגינה ועוד.
קרא עוד
Back top top דילוג לתוכן