Skip to Content Contact Us
שמן חוחובה פיור אויל

שמן חוחובה פיור אויל

שמןJojoba Oil | שמן חוחובה פיור אויל
100% שמן טהור, מופק בכבישה קרה מזרעי צמח החוחובה.

מתאים למסכות שיער, עיסוי והזנת העור וכבסיס לשמנים אתריים
מכיל ריכוז גבוה במיוחד של ויטמין E, המזין, מגן ומשקם שיער פגום ויבש.
השמנים מופקים בתהליך קפדני המבטיח שמירה על סגולותיהם הייחודיות.

ברישיון משרד הבריאות

 

במלאי

125 מ“ל
87.10 (69.68 ₪ ל – 100 מ“ל)
שמן חוחובה פיור אויל
Ingredients

הוראות שימוש:

לשיער: יש למרוח את השיער בשמן למשך שעתיים.
לעור: יש למרוח כמות מספקת ולעסות בתנועות עדינות וסיבוביות.

  • ניתן לשימוש על עור הפנים והגוף.
  • מומלץ למהול את השמן עם שמנים אתריים מתאימים מסדרת פיור אויל
  • יש לשטוף ידיים היטב לאחר השימוש.

 

Thermometer

המלצת אחסון:
יש לאחסן במקום קריר ויבש מתחת ל- 30 מעלות

Error Symbol

אזהרה:
אין להשתמש על עור מגורה או פגום. יש להפסיק את השימוש עם הופעת סימני גירוי.
יש להימנע ממגע עם העיניים ובמקרה של מגע כזה, יש לשטוף היטב במים.
לשימוש חיצוני בלבד, התכשיר אינו מיועד למאכל.
אין לבלוע. אין להשתמש במוצר זה אם ידועה רגישות לאחד מהמרכיבים.
יש להשתמש בתמרוק רק למטרה שלשמה הוא נועד ובהתאם להוראות השימוש.
להרחיק מהישג ידם של ילדים.
אין להיחשף לשמש לפחות 12 שעות לאחר מריחת השמנים.

חוחובה

חוחבה
שם מדעי: Simmondsia chinensis שם עממי: חוחובה/ Jojoba שיח שמוצאו ממדבריות בדרום קליפורניה אריזונה ואזורי מקסיקו השכנים להן. גובהו של השיח מגיע ל-1–2 מטרים, עם עלווה בצבע אפור ירוק באורך 2–4 ס"מ. הפרחים קטנים, ירקרקים-צהבהבים וללא עלי כותרת. כל צמח לרוב הוא זכר או נקבה בלבד. הפרי דמוי בלוט באורך 1–2 ס"מ ומכיל זרע קשה חום כהה שתכולת השמן בו כ 54%. שמן החוחובה
  • ערכו של שמן חוחובה גבוה במיוחד לכן זכה לכינוי "הזהב הנוזלי".
  • את החוחובה מגדלים בין היתר להפקת השמן (המכונה "שמן חוחובה") מזרעיה.
  • השמן מתייחד בכך שיש בו שרשרות ישרות ארוכות ביותר C40-C46  של אסטר ללא טריגליצרידים, מה שהופך אותו דומה יותר בתכונותיו לשומן העור מאשר שמנים צמחיים אחרים, תכונה מועילה לשימוש קוסמטי.
  • שמן חוחובה דומה בתכונותיו לשמן לווייתנים ומהווה תחליף לו.
  • השמן ניתן לזיקוק משום שהוא חסר ריח וצבע ועמיד לחימצון, במצב זה הוא משמש לרוב כחומר לחות בקרמים או שמן נשא לבישום.
  • שמן חוחובה משמש גם לייצור ביודיזל, תוסף לדלק למכוניות ושמן סיכה של מכניקה עדינה, בגלל היותו חומר שימון המתפרק טבעית.
  • שמן חוחובה מופק מגרעיני הצמח בכבישה קרה.
קרא עוד
Back top top דילוג לתוכן