Skip to Content Contact Us
שמן לבנדר פטצ'ולי פיור אויל

לבנדר פטשולי

שמן לבנדר פטשולי  – פיור אויל
שמן גוף ואמבט בניחוח לבנדר, פטצ'ולי ווניל

תערובות שמנים ריחניים איכותיים מבית PURE OIL
למריחה, עיסוי וכתוספת מפנקת לאמבט.

125 מ“ל
42.80 (34.24 ₪ ל – 100 מ“ל)
שמן לבנדר פטצ'ולי פיור אויל
Ingredients

הוראות שימוש:

לעיסוי: לשפוך כמות נדיבה לכף היד, להשהות מעט ולבצע עיסוי על חלק הגוף הרצוי.
לאמבט: להוסיף כ-5 עד – 10 מ"ל בזמן מילוי המים ולטבול בהנאה.

Thermometer

המלצת אחסון:
יש לשמור במקום קריר ואפל מתחת ל-30 מעלות

Error Symbol

אזהרה:

אין להשתמש במוצר על עור מגורה או פגום ויש להפסיק את השימוש עם הופעת סימני גירוי.

אין להשתמש במקרה שידועה רגישות לאחד המרכיבים.

יש להשתמש בתמרוק רק למטרה שלשמה הוא נועד ובהתאם להוראות השימוש.

אין לבלוע. יש להימנע ממגע עם העיניים ובמקרה כזה יש לשטוף היטב במים.

לשימוש חיצוני בלבד, התכשיר אינו מיועד למאכל.

יש לשטוף את הידיים היטב לאחר השימוש.

להרחיק מילדים. אין להיחשף לשמש לפחות 12 שעות לאחר מריחת השמנים.

צמח הלבנדר

Img28
שם בוטני  :  Lavendula officinalis
  • לבנדר או בשמו העברי אזוביון רפואי הינו שיח ריחני ונפוץ למדי השייך למשפחת השיפתניים. מקור השם לבנדר הינו במילה הלטינית "Lavare" שפירושה: לרחוץ והוא קיבל את שמו מהתרבויות היוונית והרומאית בהן נהגו לרחוץ באמבט בפרחי לבנדר.
  • השימוש בלוונדר כצמח רפואי מוזכר גם ב"משנה" כיעיל לחיטוי הגוף.
  • צמח הלבנדר הינו שיח ירוק עד, בשיאו הוא מגיע עד כמטר וחצי. פרחיו ,הפורחים בתחילת הקיץ, יוצרים כתפרחת על גבי ענף המיתמר לגובה רב מעל קו צמיחת העלים, גוונם סגול עמוק ובעלי ריח חזק.
  • איזור גידולו הטבעי של הלבנדר הוא בהרי אירופה הים-תיכונית והוא גדל באופן אופטימאלי באדמה יבשה וסלעית בגבהים של כ 800 מטר מעל פני הים.
  • כיום זהו אחד הצמחים הנפוצים ביותר ברחבי העולם והוא עוטף בחובו 30 מינים ותתי מינים בעלי סגולות שונות וזאת מאחר ומעבר לסגולותיו הרפואיות, הינו משמש רבות בתעשיית הבשמים והקוסמטיקה.
  • חלקי הצמח בשימוש רפואי – הפרחים
  • על פי רפואת הצמחים המסורתית פעילותו של צמח הלוונדר: מסייעת בהפגת גזים, בהרגעה ושיפור מצב הרוח מרגיע, נוגד דיכאון, נוגד עווית,
  • ספרות מדעית: Martindale current edition
קרא עוד
Back top top דילוג לתוכן